woensdag 16 oktober 2019

De kracht van het verschil

Diversiteit in bedrijf

Netwerk Diversiteit organiseert in samenwerking met Diversiteit in Bedrijf een Charterbijeenkomst met als thema ‘De Kracht van het verschil’ voor ondertekenaars van het Charter Diversiteit en voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema ‘diversiteit op de werkvloer’.


PROGRAMMA
16.30 uur Inloop met broodje.
17.00 uur Welkom door de dagvoorzitter, Anita Eberson, sectorhoofd Politie Nederland en portefeuillehouder ´De Kracht van het verschil.
17.05 uur Opening door Gerrit-Jan Meulenbeld, lid kerngroep Netwerk Diversiteit Limburg, ‘Diversiteit op de werkvloer’.
17.10 uur ‘Politiewerk in een diverse samenleving’. Over het versteken van de verbinding met de samenleving, de strijd tegen discriminatie, het          ontwikkelen van een inclusieve werkcultuur bij de politie, door Anita Eberson.
17.30 uur Praktische voorbeelden over de wijze waarop de politie verbinding maakt met de samenleving en antwoord geeft op de veranderingen in de samenleving, door Marieke Schreinemachers, teamleider netwerk divers vakmanschap Politie Limburg en Pieter van de Laarschoot, operationeel specialist bij Politie Nederland.
18.00 uur Ondertekening van het Charter Diversiteit door verschillende Limburgse bedrijven en organisaties onder leiding van Alice Odé, projectleider Diversiteit in  Bedrijf.
18.30 uur Afsluitende netwerkborrel


Lees meer >>

 

Inschrijven activiteiten

  

* verplicht veld / ** één van beide velden is verplicht

Nieuws

SMKK en PPD te gast bij de Kaderschouw van JONG NL

Proud 2B Fout

24 september 2019

Passend in het thema "Proud 2B Fout" gingen we met jongeren in dialoog over diverse onderwerpen waar zij in hun groepen mee in aanraking kunnen komen. Veel positieve reacties op deze dialogen gehad die we lekker buiten in het zonnetje...

Hoe sta ik de media te woord?

11 september 2019

Hoe sta je de media te woord? Dat blijkt niet voor iedereen altijd even gemakkelijk; hoe bereid ik me voor? Zaterdag 7 september mochten de deelnemers aan de Kweekvijvertraining oefenen onder begeleiding van Marjanne Wassink. Met veel tips...

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.