woensdag 16 oktober 2019

De kracht van het verschil

Diversiteit in bedrijf

Netwerk Diversiteit organiseert in samenwerking met Diversiteit in Bedrijf een Charterbijeenkomst met als thema ‘De Kracht van het verschil’ voor ondertekenaars van het Charter Diversiteit en voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema ‘diversiteit op de werkvloer’.


PROGRAMMA
16.30 uur Inloop met broodje.
17.00 uur Welkom door de dagvoorzitter, Anita Eberson, sectorhoofd Politie Nederland en portefeuillehouder ´De Kracht van het verschil.
17.05 uur Opening door Gerrit-Jan Meulenbeld, lid kerngroep Netwerk Diversiteit Limburg, ‘Diversiteit op de werkvloer’.
17.10 uur ‘Politiewerk in een diverse samenleving’. Over het versteken van de verbinding met de samenleving, de strijd tegen discriminatie, het          ontwikkelen van een inclusieve werkcultuur bij de politie, door Anita Eberson.
17.30 uur Praktische voorbeelden over de wijze waarop de politie verbinding maakt met de samenleving en antwoord geeft op de veranderingen in de samenleving, door Marieke Schreinemachers, teamleider netwerk divers vakmanschap Politie Limburg en Pieter van de Laarschoot, operationeel specialist bij Politie Nederland.
18.00 uur Ondertekening van het Charter Diversiteit door verschillende Limburgse bedrijven en organisaties onder leiding van Alice Odé, projectleider Diversiteit in  Bedrijf.
18.30 uur Afsluitende netwerkborrel


Lees meer >>

 

Inschrijven activiteiten

  

* verplicht veld / ** één van beide velden is verplicht

Nieuws

Informatie over Corona ?

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op

27 mei 2020

Stichting Meer Kleur en Kwaliteit, Provinciaal Platform voor Diversiteit, Platform Allochtone Zorgvragers en Stichting Pelita hebben de handen in elkaar geslagen om mensen uit hun achterban te helpen met informatie hoe te handelen in deze...

Meer huiselijk geweld in Corona tijd?

Wat kunnen we er tegen doen?

29 april 2020

Nu we met zijn allen meer dan voorheen thuis (moeten) blijven, is er helaas ook meer sprake van huiselijk geweld. Wat kun je er tegen doen als je dit overkomt of als je merkt dat het bij je familie of buren voorkomt? Dit filmpje geeft je...

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.