zaterdag 29 mei 2021

Kweekvijver 2021

Wegens bewezen succes

De kweekvijvers hebben de afgelopen jaren hun succes bewezen. Vrouwen hebben veel in hun mars, maar niet altijd het netwerk, het zelfvertrouwen of de juiste handvatten om dit om te zetten naar succes. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen starten we dit jaar weer met een nieuw traject.

 

 

Op 14 april organiseren we een informatieve online bijeenkomst waarbij oud deelnemers aan het woord komen en nieuwe deelnemers geïnformeerd zullen worden. Met ook een workshop van Ilona Eichhorn, verhalen uit de praktijk en bestuurders aan het woord. Naast bekende gezichten hopen we natuurlijk ook weer nieuwe mensen te leren kennen.

De kweekvijvertrajecten kenmerken zich door gezellige, informatieve en laagdrempelige bijeenkomsten waar in een veilige omgeving wordt gewerkt. Er wordt gewerkt aan het krachtiger en efficiënter inzetten van ieders kwaliteiten. Veel deelnemers hebben in het verleden aangegeven dat deze bijeenkomsten niet alleen heel zinvol zijn voor een politieke carrière, maar ook in de dagelijkse praktijk heel goed toepasbaar zijn.

Het kweekvijvertraject vindt plaats op drie zaterdagen. Deze dagen (29 mei en 12- en 19 juni van 9.30u tot 16.30u) gaan we in Roermond met elkaar aan de slag. We starten met een training van Ilona waarna we gaan oefenen in de praktijk. Ervaren politica sluiten aan en informeren de deelnemers over diverse thema’s die belangrijk zijn als je politiek actief wilt worden of een volgende stap in je politieke carrière wilt zetten. De netwerken die tijdens dit traject ontstaan, maken ook dat na deze bijeenkomsten vrouwen elkaar weten te vinden en waar nodig van elkaar kunnen leren en elkaar versterken.
 

Kosten € 150,- voor het hele traject inclusief lunch.

Meer informatie: klik hier of neem contact met ons op (mdaniels@smkk.nl) 

Voor aanmelden  info@famnetwerk.nl

 

 

 

Inschrijven activiteiten

  

* verplicht veld / ** één van beide velden is verplicht

Nieuws

Conferentie Diversiteit en Inclusie op de werkvloer

Donderdag 1 juli 2021

17 mei 2021

PPD Limburg en SMKK organiseren samen de conferentie "Diversiteit en Inclusie op de werkvloer" op donderdag 1 juli a.s. Op deze dag gaan we met u in gesprek over hoe u door een inclusieveorganisatie meer diversiteit creëert....

Ramadan in Coronatijd

Minder ontmoetingen, meer solidariteit

06 mei 2021

De tweede ramadan in coronatijd: tijd om te reflecteren op hoe het verloopt en wat er anders is dan anders. In gesprek met Movisie-onderzoeker Jamal Chrifi over het gemis aan samenzijn en innovatieve oplossingen. ‘Het valt me op dat mensen...

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.