zaterdag 04 juni 2022

Kweekvijver 2022

Meld je nu aan!

De kweekvijvers hebben de afgelopen jaren hun succes bewezen, waardoor vele Limburgse vrouwen politiek actief zijn geworden. Vrouwen van allerlei leeftijden en verschillende achtergronden. Ze hebben allemaal veel in hun mars, maar niet het netwerk, het zelfvertrouwen of de juiste handvatten om de stap naar de politiek daadwerkelijk te zetten.  Of soms hebben ze simpelweg alleen nog dat laatste duwtje nodig. Overweeg jij de stap naar de politiek te zetten of ben je benieuwd wat het politieke veld precies inhoudt? Dan is de kweekvijver echt iets voor jou!

De kweekvijvertrajecten kenmerken zich door gezellige, informatieve en laagdrempelige bijeenkomsten waar in een veilige omgeving wordt gewerkt. Er wordt gewerkt aan het krachtiger en efficiënter inzetten van ieders kwaliteiten. Benieuwd? Meld je dan nu aan! Er is een beperkt aantal plaatsen. 

Lees hier het programma/data van de kweekvijver

 

Inschrijven activiteiten

  

* verplicht veld / ** één van beide velden is verplicht

Nieuws

Symposium Diversiteit op de Werkvloer

23 mei 2022

Donderdag 19 mei vond in het Gouvernement in Maastricht een symposium plaats waarin de aandacht is gevestigd op diversiteit op de werkvloer. Naast de provincie en de SER Diversiteit in Bedrijf zaten ook de MO's (SMKK, PPD, ADV Limburg en...

Gezegend Suikerfeest

Einde maand Ramadan

01 mei 2022

Op 2 mei eindigt de vastenmaand Ramadan. We vieren dat het Suikerfeest. SMKK wenst u een gezegend Suikerfeest.

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.