donderdag 19 mei 2022

Kweekvijver 2022

2e bijeenkomst

De kweekvijvers hebben de afgelopen jaren hun succes bewezen, waardoor vele Limburgse vrouwen politiek actief zijn geworden. Vrouwen van allerlei leeftijden en verschillende achtergronden. Ze hebben allemaal veel in hun mars, maar niet het netwerk, het zelfvertrouwen of de juiste handvatten om de stap naar de politiek daadwerkelijk te zetten.  Of soms hebben ze simpelweg alleen nog dat laatste duwtje nodig. Overweeg jij de stap naar de politiek te zetten of ben je benieuwd wat het politieke veld precies inhoudt? Dan is de kweekvijver echt iets voor jou!

De kweekvijvertrajecten kenmerken zich door gezellige, informatieve en laagdrempelige bijeenkomsten waar in een veilige omgeving wordt gewerkt. Er wordt gewerkt aan het krachtiger en efficiënter inzetten van ieders kwaliteiten. Benieuwd? Meld je dan nu aan! Er is een beperkt aantal plaatsen. 

Lees hier het programma/data van de kweekvijver

 

Inschrijven activiteiten

  

* verplicht veld / ** één van beide velden is verplicht

Nieuws

Gezegend Suikerfeest

Einde maand Ramadan

01 mei 2022

Op 2 mei eindigt de vastenmaand Ramadan. We vieren dat het Suikerfeest. SMKK wenst u een gezegend Suikerfeest.

Vrijwilligers ontvangen koninklijke onderscheiding

28 april 2022

Deze week mochten 2 vrijwilligers van PPD en SMKK een welverdiende koninklijke onderscheiding ontvangen. Maandag 25 april 2022 tijdens de dialoogavond over veiligheid in Venlo ontving de heer Sabah Mardan uit handen van burgemeester Ryan...

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.