woensdag 14 april 2021

Kweekvijver Weer van Start

Meer Vrouwen in de Politiek

We gaan weer beginnen, natuurlijk wel nog even online. In aanloop naar ons nieuwe kweekvijvertraject starten we met de online Kweekvijver kick-off & reünie. Zet het al in je agenda. Het belooft een mooi en interactief programma te worden. Zorg dat je erbij bent op 14 april 2021 om 19.30 uur!

 

Inmiddels al bij velen bekend, maar toch stellen we Ilona Eichorn graag nog even voor!
Ilona Eichhorn heeft 17 jaar (internationale) ervaring als coach, trainer en gespreksleider en is Co-auteur van het boek “Jacht op de vergadertijger”. Haar stijl is scherp met een glimlach. Zij traint van gemeente tot Europarlement en van managementteam tot boardroom.
Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: Pfizer, de Nederlandse Bank, de gemeente Rotterdam, het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, VNG en Bol.com. Ze is werkzaam geweest is meer dan 150 gemeenten. Daarnaast is zij gastdocent op de Universiteit Utrecht en de TU Delft.
Ook nu maken we weer graag gebruik van haar expertise. Haar enthousiasme en persoonlijke touch in haar werk maakt dat ze onder de deelnemers en ook door ons enorm gewaardeerd wordt.

Het thema van deze bijeenkomst: Aandacht graag!

De meest boeiende avond over niks. Een veelgehoord punt is dat mannen spreken ook als zij het niet zeker weten en dat vrouwen hun moment voorbij laten gaan. In de TED-talk van Will Stephen boeit hij het publiek met niks. Dit gaan jullie als deelnemers in deze sessie ook doen. Zorgen dat je aandacht krijgt, dat ook jij gehoord wordt.


Aanmelden info@famnetwerk.nl


 

Inschrijven activiteiten

  

* verplicht veld / ** één van beide velden is verplicht

Nieuws

Conferentie Diversiteit en Inclusie op de werkvloer

Donderdag 1 juli 2021

17 mei 2021

PPD Limburg en SMKK organiseren samen de conferentie "Diversiteit en Inclusie op de werkvloer" op donderdag 1 juli a.s. Op deze dag gaan we met u in gesprek over hoe u door een inclusieveorganisatie meer diversiteit creëert....

Ramadan in Coronatijd

Minder ontmoetingen, meer solidariteit

06 mei 2021

De tweede ramadan in coronatijd: tijd om te reflecteren op hoe het verloopt en wat er anders is dan anders. In gesprek met Movisie-onderzoeker Jamal Chrifi over het gemis aan samenzijn en innovatieve oplossingen. ‘Het valt me op dat mensen...

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.