donderdag 25 november 2021

UPDATE: Orange the world

Campagne STOP GEWELD TEGEN VROUWEN

Update: In verband met de actuele situatie rondom Corona is het inmiddels geen toer meer door Limburg, maar worden de oranje lopers volledig lokaal georganiseerd. Wij verzoeken iedereen die hier een kaars komt halen om voldoende afstand van elkaar te bewaren.

 

Morgen is het zo ver, de Orange the World campagne in Limburg. Zoals eerder besproken zijn er wat aanpassingen. In verband met de oplopende Corona cijfers zullen zowel FAM! als SMKK niet fysiek aanwezig zijn. De gemeentes en de service clubs besloten hebben wel ermee door te gaan; zij zullen lokaal aanwezig zijn.

 

Concreet houdt dit in dat:

Weert: In Weert ligt de loper onbemand uit in de bibliotheek en houden mederwerkers van de bibliotheek een oogje in het zeil. (Ladies’ Circle Weert heeft hier alle kaarsen voor klaargemaakt)

Roermond: In Roermond bemannen de serviceclubs Ladies’ Circle en Soroptimisten de oranje loper.

Beekdaelen: In Beekdaelen bemant de gemeente zelf de oranje loper.

Maastricht: In Maastricht bemant de serviceclub Zonta Mergelland de oranje loper.

 

Sociale media

De belangrijkste hashtag morgen is is #orangetheworldlimburg. De social media campagne die op de flyer uitgelegd staat gaat ook gewoon door.

Wij vullen de hashtags verder aan met #orangtheworld #stopgeweldtegenvrouwen #geweldisnietoke. Schroom ook niet om elkaar hierin te taggen om het bereik nog groter te maken en like en/of reageer op elkaars berichten.

 

 

 


 

Inschrijven activiteiten

  

* verplicht veld / ** één van beide velden is verplicht

Nieuws

Terugblik voorlichtingsbijeenkomst COVID-19 vaccinatie

in Moskee El Fath Maastricht

02 december 2021

Om de achterban van SMKK en PPD te informeren over de COVID-19 vaccinatie organiseren wij diverse voorlichtingsbijeenkomsten. Waar mogelijk in samenwerking met de GGD. Op 29 november waren we te gast bij Moskee El Fath in Maastricht. Lees...

Terugblik Vrouwendag

Met als thema

27 oktober 2021

Aandacht voor het vrouwenlichaam; onder die noemer organiseerden de 4 provinciale vrouwenorganisaties (FAM!, ZijActief Limburg, LKV en SMKK) een conferentie in het Forum in Roermond. Na een boeiende inleiding verzorgd door Dr. Angela Maas waren...

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.