Bestuur

Het bestuur van de stichting bestaat momenteel uit de hieronder vermelde personen die zich geheel op vrijwillige basis inzetten voor SMKK. Zij ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden; alleen de gemaakte onkosten/reiskosten worden vergoed.

Bahia Fataravoorzitter
Zoulikha Ramdanipenningmeester
Trudy Habets bestuurslid
Sarah Smeetsbestuurslid

 

Ondersteuning

Het bestuur wordt bij de voorbereiding en uitvoering van haar activiteiten ondersteund door Mw. Marjo Daniels (mdaniels@smkk.nl  of 06 52860361).

Zij is bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag. 

 

Werkgroepen

Het bestuur weet zich gesteund door een aantal vrijwilligers die ondersteuning bieden bij de uitvoering van activiteiten. Deze vrijwilligers (onze werkgroepleden) wonen verspreid over de gehele provincie, zijn van verschillende leeftijden en van diverse nationaliteiten. Als bestuur zijn we trots op de inzet van de groep vrijwilligers. 

Regelmatig bieden wij de mogelijkheid tot stageplekken en werkervaringsplekken voor jongeren uit de doelgroep.

Heeft u interesse om ons bestuur of een van de werkgroepen te komen versterken of wenst u nadere informatie, neem dan contact op met onze voorzitter (06 24577287 / info@smkk.nl). Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Activiteiten

Nieuws

Help jij ook mee?

#samen tegen eenzaamheid

27 november 2020

In deze moeilijke tijd waarin we contacten vermijden om het Corona virus buiten de deur te houden, ligt vereenzaming van een grote groep mensen op de loer. De Provincie Limburg start vandaag 27 november met een campagne om hier aandacht voor te...

Hoe vind ik een baan?

een filmpje met tips om je op weg te helpen

17 november 2020

Vind je het lastig om een baan te vinden? Het opbouwen van een divers netwerk kan je goed op weg helpen. Maar hoe doe je dat? Zeker als je "nieuw" bent in Nederland. In dit filmpje en in deze factsheet geven we je tips hoe je kunt...

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.