Nieuws

maandag 08 maart 2021

Internationale Vrouwendag

Invloed met impact

Invloed met Impact is thema Internationale Vrouwendag 2021

In 2021 is het thema van Internationale Vrouwendag: ‘Invloed met Impact’. Een thema dat positiviteit uit dient te stralen. Omdenken in een pure vorm. Vrouwen spelen daarin een sleutelrol en positiviteit is het sleutelwoord: samen kunnen wij de verharding in onze maatschappij tegengaan door op een positieve manier in te steken op al die maatschappelijke problemen die op ons bordje liggen. Maar ook het aansnijden van onderwerpen die specifiek vrouwen betreft zoals het taboe doorbreken van huiselijk geweld, meer vrouwen in de politiek, een gelijkwaardige positie behalen voor meisjes en vrouwen in onze maatschappij, de waardering voor de diverse culturen die ons land rijk is en ga zo maar door.

Niet in problemen denken maar in kansen, uitdagingen en mogelijkheden. Internationale Vrouwendag roept vrouwen in Nederland en België op om aan te haken bij het thema van 2021.

Op deze link lees je meer informatie: https://www.movisie.nl/artikel/drie-vrouwen-over-internationale-vrouwendag?utm_medium=email

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.