Nieuws

dinsdag 29 november 2016

Meer vrouwen in de Politiek 25 november 2016

De laatste netwerkbijeenkomst Meer Vrouwen in de Politiek vond plaats op 25 november jl. We waren te gast in de L'Empereur in Maastricht waar we een 50 tal belangstellende vrouwen mochten verwelkomen. Na de opening door dagvoorzitter Carla Brugman vertelden de politica Mieke Damsa, Vivian Heijnen en Anita van Dam. Op inspirerende wijze namen zij de dames mee in hun politieke loopbaan.

Het tweede gedeelte is ingevuld door Debat.nl in de persoon van Ilona Eichhorn. Net als in de vorige bijeenkomst wist Ilona de dames ook nu te inspireren tot het houden van een krachtig betoog. Met de tips en trucs van Ilona zijn mooie resultaten geboekt.

Zie ook: http://www.smkk.nl/foto-s/album/36

 

Het project Meer Vrouwen in de Politiek gaat verder in 2017 in een samenwerking tussen FAM! en SMKK. Vrouwen kunnen dan deelnemen aan het zgn. kweekvijvertraject. Vrouwen die interesse hebben om actief te worden in de politiek nemen deel aan een training met thema's zoals o.a. debatteren, presenteren en onderhandelen. De startbijeenkomst met nadere informatie is op 8 februari 2017. Nadere info hierover volgt nog. 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.