Nieuws

maandag 23 juli 2018

Nieuwe training dialoogleiders

Verandering van binnenuit

TRAINING DIALOOGLEIDERS

Voor vrouwen en mannen die een training willen volgen en werken als  dialoogleider om taboeonderwerpen en rechtspositie bespreekbaar te maken  binnen migranten- en vluchtelingengroepen in het kader van het project  ‘Verandering van binnenuit’.

* Het bespreekbaar maken van sociale acceptatie van gendergelijkheid en seksuele diversiteit/LHBTI- gelijkheid en sociale veiligheid van vrouwen en LHBTI’s in de samenleving. 

* Het bespreekbaar maken van taboes zoals huwelijksdwang, achterlating, huwelijkse gevangenschap, eergerelateerd geweld, huiselijk geweld en andere vormen van geweld in afhankelijkheidsrelaties.

* Taboes bespreken in het kader van mensen- vrouwenrechten, zelfbeschikking en participatie.

* De dialoogbijeenkomsten worden georganiseerd met de werkgroep Mudawwanah, in samenwerking met migranten- en vluchtelingengroepen, lokale/regionale organisaties, instellingen en gemeenten. (SMKK werkt in dit project samen met PPD, COC Limburg). 

 

BELANGRIJKE DATA

9 september: informatiebijeenkomst over het traject en de training (van 11.00 tot 15.00 uur)

22 september en 30 september: training dialoogleiders.

 

MEER INFORMATIE:

Wil je meer informatie over de training, neem dan contact met ons op via info@smkk.nl of 06 24577287 of lees hier het profiel voor de dialoogleider

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.