donderdag 01 juli 2021

Conferentie Diversiteit & Inclusie op de werkvloer

1 juli 2021

Op 1 juli organiseren het Provinciaal Platform Voor Diversiteit en Stichting Meer Kleur en Kwaliteit de conferentie "Diversiteit & Inclusie op de werkvloer". 

We gaan met u in gesprek over hoe u door een inclusieve organisatie meer diversiteit creëert. Maar wat is een inclusieve organisatie? Start je met diversiteit of inclusie? Hoe maak je de organisatie inclusiever?

 

Gastsprekers op 1 juli zijn Madhu Mathoera en Rianne Letschert. 

Madhu Mathoera helpt vanuit haar organisatie BE(E) Top of mindom aan de slag te gaan met diversiteit en inclusie; dit teherkennen, te erkennen en te omarmen. Op deze manier verbindt ze de verschillen van medewerkers en brengt deze in lijn met de visie en strategie van een bedrijf. Dit kan veel opleveren: de besluitvorming én resultaten verbeteren, medewerkers voelen zich gehoord en gewaardeerd en zijn meer betrokken. Ook gaat het verzuim omlaag.


Rianne Letschert is Rector Magnificus van de Universiteit Maastricht, een van de meest internationale universiteiten in Europa. De kracht van de Universiteit Maastricht schuilt in hun diversiteit. Diversiteit dat verder gaat dan alleen quota en afspraken. Zij staan voor een omgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Immers, hoe meer perspectieven er zijn, hoe beter problemen opgelost kunnen worden.

 

Inschrijven activiteiten

  

* verplicht veld / ** één van beide velden is verplicht

Nieuws

Week van de jonge mantelzorger

1 - 4 juni 2021

01 juni 2021

De Week van de Jonge Mantelzorger is van 1 t/m 4 juni 2021. Een week waarin er extra aandacht is voor de (h)erkenning alle jonge mantelzorgers in Nederland. Zorgtaken, zorgen maken en zorg missen is dagelijkse realiteit voor een kwart van de...

Internationale dag van Culturele Diversiteit

21 mei

21 mei 2021

Elk jaar organiseert de UNESCO de internationale dag van de Culturele Diversiteit op 21 mei. Doel van de dag is om mensen de mogelijkheid te geven stil te staan bij bij het belang en het begrip van de waarden van culturele diversiteit en hoe we...

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.