Foto's

Meer vrouwen in de Politiek 25 november 2016

De laatste netwerkbijeenkomst Meer Vrouwen in de Politiek vond plaats op 25 november jl. We waren te gast in de L'Empereur in Maastricht waar we een 50 tal belangstellende vrouwen mochten verwelkomen. Na de opening door dagvoorzitter Carla Brugman vertelden de politica Mieke Damsa, Vivian Heijnen en Anita van Dam. Op inspirerende wijze namen zij de dames mee in hun politieke loopbaan.

Het tweede gedeelte is ingevuld door Debat.nl in de persoon van Ilona Eichhorn. Net als in de vorige bijeenkomst wist Ilona de dames ook nu te inspireren tot het houden van een krachtig betoog. Met de tips en trucs van Ilona zijn mooie resultaten geboekt.

 

Het project Meer Vrouwen in de Politiek gaat verder in 2017 in een samenwerking tussen FAM! en SMKK. Vrouwen kunnen dan deelnemen aan het zgn. kweekvijvertraject. Vrouwen die interesse hebben om actief te worden in de politiek nemen deel aan een training met thema's zoals o.a. debatteren, presenteren en onderhandelen. De startbijeenkomst met nadere informatie is op 8 februari 2017. Nadere info hierover volgt nog. 

 

Activiteiten

14
nov
2019

Banenmarkt

Kom ook en vind jouw baan! Iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging is welkom op...

19
nov
2019

Dialoogbijeenkomst 50 jaar Marokkanen in Nederland

Van arbeidsmigrant tot Nederlands staatsburger Er is veel veranderd tussen 1969 en 2019....

Nieuws

SMKK en PPD te gast bij de Kaderschouw van JONG NL

Proud 2B Fout

24 september 2019

Passend in het thema "Proud 2B Fout" gingen we met jongeren in dialoog over diverse onderwerpen waar zij in hun groepen mee in aanraking kunnen komen. Veel positieve reacties op deze dialogen gehad die we lekker buiten in het zonnetje...

Hoe sta ik de media te woord?

11 september 2019

Hoe sta je de media te woord? Dat blijkt niet voor iedereen altijd even gemakkelijk; hoe bereid ik me voor? Zaterdag 7 september mochten de deelnemers aan de Kweekvijvertraining oefenen onder begeleiding van Marjanne Wassink. Met veel tips...

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.