Foto's

Meer vrouwen in de Politiek 25 november 2016

De laatste netwerkbijeenkomst Meer Vrouwen in de Politiek vond plaats op 25 november jl. We waren te gast in de L'Empereur in Maastricht waar we een 50 tal belangstellende vrouwen mochten verwelkomen. Na de opening door dagvoorzitter Carla Brugman vertelden de politica Mieke Damsa, Vivian Heijnen en Anita van Dam. Op inspirerende wijze namen zij de dames mee in hun politieke loopbaan.

Het tweede gedeelte is ingevuld door Debat.nl in de persoon van Ilona Eichhorn. Net als in de vorige bijeenkomst wist Ilona de dames ook nu te inspireren tot het houden van een krachtig betoog. Met de tips en trucs van Ilona zijn mooie resultaten geboekt.

 

Het project Meer Vrouwen in de Politiek gaat verder in 2017 in een samenwerking tussen FAM! en SMKK. Vrouwen kunnen dan deelnemen aan het zgn. kweekvijvertraject. Vrouwen die interesse hebben om actief te worden in de politiek nemen deel aan een training met thema's zoals o.a. debatteren, presenteren en onderhandelen. De startbijeenkomst met nadere informatie is op 8 februari 2017. Nadere info hierover volgt nog. 

 

Activiteiten

Nieuws

Symposium Diversiteit op de Werkvloer

23 mei 2022

Donderdag 19 mei vond in het Gouvernement in Maastricht een symposium plaats waarin de aandacht is gevestigd op diversiteit op de werkvloer. Naast de provincie en de SER Diversiteit in Bedrijf zaten ook de MO's (SMKK, PPD, ADV Limburg en...

Gezegend Suikerfeest

Einde maand Ramadan

01 mei 2022

Op 2 mei eindigt de vastenmaand Ramadan. We vieren dat het Suikerfeest. SMKK wenst u een gezegend Suikerfeest.

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.