Foto's

Meer vrouwen in de Politiek 25 november 2016

De laatste netwerkbijeenkomst Meer Vrouwen in de Politiek vond plaats op 25 november jl. We waren te gast in de L'Empereur in Maastricht waar we een 50 tal belangstellende vrouwen mochten verwelkomen. Na de opening door dagvoorzitter Carla Brugman vertelden de politica Mieke Damsa, Vivian Heijnen en Anita van Dam. Op inspirerende wijze namen zij de dames mee in hun politieke loopbaan.

Het tweede gedeelte is ingevuld door Debat.nl in de persoon van Ilona Eichhorn. Net als in de vorige bijeenkomst wist Ilona de dames ook nu te inspireren tot het houden van een krachtig betoog. Met de tips en trucs van Ilona zijn mooie resultaten geboekt.

 

Het project Meer Vrouwen in de Politiek gaat verder in 2017 in een samenwerking tussen FAM! en SMKK. Vrouwen kunnen dan deelnemen aan het zgn. kweekvijvertraject. Vrouwen die interesse hebben om actief te worden in de politiek nemen deel aan een training met thema's zoals o.a. debatteren, presenteren en onderhandelen. De startbijeenkomst met nadere informatie is op 8 februari 2017. Nadere info hierover volgt nog. 

 

Activiteiten

Nieuws

Terugblik voorlichtingsbijeenkomst COVID-19 vaccinatie

in Moskee El Fath Maastricht

02 december 2021

Om de achterban van SMKK en PPD te informeren over de COVID-19 vaccinatie organiseren wij diverse voorlichtingsbijeenkomsten. Waar mogelijk in samenwerking met de GGD. Op 29 november waren we te gast bij Moskee El Fath in Maastricht. Lees...

Terugblik Vrouwendag

Met als thema

27 oktober 2021

Aandacht voor het vrouwenlichaam; onder die noemer organiseerden de 4 provinciale vrouwenorganisaties (FAM!, ZijActief Limburg, LKV en SMKK) een conferentie in het Forum in Roermond. Na een boeiende inleiding verzorgd door Dr. Angela Maas waren...

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.