Foto's

Internationale Vrouwendag 2022

Een programma met aandacht voor het vrouwenbrein! Een activiteit van de 4 provinciale vrouwenorganisaties in Limburg: SharePower, LKV, ZijActief en SMKK. 

Iris Sommer, auteur van het Vrouwenbrein en hoogleraar aan Rijksuniversiteit Groningen, gaf een lezing over het vrouwenbrein en daarmee inzicht in de verschillen tussen mannen en vrouwen. Lang is gedacht dat de verschillen tussen mannen en vrouwen louter in de geslachtsorganen zitten en de verdere verschillen volledig cultureel zijn bepaald. Iris Sommer laat zien dat dit achterhaald is en dat het bij vrouwen toch echt anders werkt in hun hoofd dan bij mannen.

Na de pauze was er gelegenheid de film "Olga" te zien die het verhaal vertelde van sterke vrouwen. De film sloot ook aan bij de huidige situatie in Oekraine. 

 

 

 

 

Activiteiten

Nieuws

Symposium Diversiteit op de Werkvloer

23 mei 2022

Donderdag 19 mei vond in het Gouvernement in Maastricht een symposium plaats waarin de aandacht is gevestigd op diversiteit op de werkvloer. Naast de provincie en de SER Diversiteit in Bedrijf zaten ook de MO's (SMKK, PPD, ADV Limburg en...

Gezegend Suikerfeest

Einde maand Ramadan

01 mei 2022

Op 2 mei eindigt de vastenmaand Ramadan. We vieren dat het Suikerfeest. SMKK wenst u een gezegend Suikerfeest.

meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.