Nieuws

maandag 17 mei 2021

Conferentie Diversiteit en Inclusie op de werkvloer

Donderdag 1 juli 2021

PPD Limburg en SMKK organiseren samen de conferentie "Diversiteit en Inclusie op de werkvloer" op donderdag 1 juli a.s.

Op deze dag gaan we met u in gesprek over hoe u door een inclusieveorganisatie meer diversiteit creëert. Maar wat is een inclusieve organisatie? Start je met diversiteit of inclusie? Hoe maak je de organisatie inclusiever?

 

Gastsprekers op 1 juli zijn Madhu Mathoera en Rianne Letschert.

Madhu Mathoera helpt vanuit haar organisatie BE(E) Top of mind om aande slag te gaan met diversiteit en inclusie; dit te herkennen, te erkennenen te omarmen. Op deze manier verbindt ze de verschillen vanmedewerkers en brengt deze in lijn met de visie en strategie van eenbedrijf. Dit kan veel opleveren: de besluitvorming én resultaten verbeteren,medewerkers voelen zich gehoord en gewaardeerd en zijn meerbetrokken. Ook gaat het verzuim omlaag.

Rianne Letschert is Rector Magnificus van de Universiteit Maastricht, eenvan de meest internationale universiteiten in Europa. De kracht van deUniversiteit Maastricht schuilt in hun diversiteit. Diversiteit dat verder gaatdan alleen quota en afspraken. Zij staan voor een omgeving waariniedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Immers, hoe meerperspectieven er zijn, hoe beter problemen opgelost kunnen worden.

In de middag zijn er diverse workshops. Binnenkort verschijnt het volledige programma.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.