Nieuws

zaterdag 20 juni 2015

Start project Limburg ontmoet

Limburg Ontmoet

Uit een initiatief van Jongerenvereniging KPJ Limburg en SMKK (Stichting Meer Kleur en Kwaliteit) is het project LIMBURG ONTMOET ontstaan. De organisaties hebben samenwerking gezocht met diverse organisaties en verenigingen uit de wijk Boshoven (Wijkraad, de Hoeskamer, het Kwintet Boshoven, Scouting Hubovra en de scholen) maar ook met partijen zoals Rick, Punt Welzijn, Ozo doe ik mee, gemeente Weert.

Het doel van dit project is het samenbrengen van wijkbewoners om een ontmoetingsplek te creëren; een plek om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven.

De keuze van het ontwerp voor het bankje en de plaats waar het staat, zijn bepaald door de jongeren in samenwerking met cultuurcoach Johannie van Tuel (RICK). De jongeren van Scouting Hubovra Boshoven zijn aan de slag gegaan met een ontwerp. Dit ontwerp is zaterdag 20 juni op het bankje getekend en aansluitend zijn de jongeren gaan mozaieken. 

Iedereen die het leuk vindt en woont in de wijk Boshoven is van harte welkom om mee te helpen met dit mozaïekproject.

       

 

Het bedrijf Hoco Beton Weert heeft dit bankje geschonken aan ons project Limburg Ontmoet. Lempens bouwmaterialen heeft voor ons het bankje geplaatst. Wij zijn deze twee bedrijven dan ook erg dankbaar voor hun bijdrage aan het project. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.